ESG стратегии: Българският бизнес и правилата за устойчиво екологично, социално и корпоративно управление

ESG стратегии: Българският бизнес и правилата за устойчиво екологично, социално и корпоративно управление 06 юниюни 2023 13:30 - 14:10Адрес: бул. Черни връх 100, София, България
  • Джордж Маргонис
    Organizer of ESG стратегии: Българският бизнес и правилата за устойчиво екологично, социално и корпоративно управление

    13-ото издание на едно от най-големите икономически събития в страната – Шумът на парите 2022, се проведе на 7 юни в Sofia Event Center. Форумът беше открит от заместник министър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев. Участваха 40 водещи компании от цялата страна, 50 лектори, от които 40% висши мениджъри, представители на своите фирми. В програмата на форума бяха включени панелите „Банки“, „Устойчиво развитие“, „Лични финанси“, „E-Commerce“и „Имоти “. Участниците в новия панел за форума „Устойчиво развитие“ бяха генералният директор на Филип Морис България Джордж Маргонис; Емрах Сазак, член на Управителния съвет на Алкомет; Радослав Кошков, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово и главният изпълнителен дирек-тор на Фронтекс Интернешънъл Лилия Димитрова.

Import to Google Calendar

Location

Sofia Event Center, Адрес: бул. Черни връх 100, София, България

Directions

Could not find route!

  • График
  • Лектори
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари
06 юни 13:30
Как се променят ESG политиките на бизнеса в новата икономическа среда: Ползите от тях са средносрочни или дългосрочни? Как влияе предизвикателната икономическа обстановка в глобален мащаб на ESG стратегиите на компаниите? Как CSRD - директивата на Брюксел за оповестяването на нефинансова информация, свързана с устойчивостта, ще трансформира българския бизнес; как и кога ще се прилага регламентът; как и чрез какви инструменти ще се гарантира прозрачният ESG одит. ESG стратегиите като основно конкурентно предимство за наемане на таланти. Инвестиции в устойчиви иновации и създаване на “умни” работни места. Новите технологии и новото поколение таланти като ключ за подобряване на ESG стратегиите и тяхното изпълнение.
Албена Маркова

Албена Маркова

Демиан Пинтос

Демиан Пинтос

Нели Ангелова

Нели Ангелова

Светла Лесова

Светла Лесова

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Днес stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org