Управление на лични финанси в среда на икономически рискове

Управление на лични финанси в среда на икономически рискове 06 юниюни 2023 14:10 - 14:50Адрес: бул. Черни връх 100, София, България
  • Джордж Маргонис
    Organizer of Управление на лични финанси в среда на икономически рискове

    13-ото издание на едно от най-големите икономически събития в страната – Шумът на парите 2022, се проведе на 7 юни в Sofia Event Center. Форумът беше открит от заместник министър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев. Участваха 40 водещи компании от цялата страна, 50 лектори, от които 40% висши мениджъри, представители на своите фирми. В програмата на форума бяха включени панелите „Банки“, „Устойчиво развитие“, „Лични финанси“, „E-Commerce“и „Имоти “. Участниците в новия панел за форума „Устойчиво развитие“ бяха генералният директор на Филип Морис България Джордж Маргонис; Емрах Сазак, член на Управителния съвет на Алкомет; Радослав Кошков, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово и главният изпълнителен дирек-тор на Фронтекс Интернешънъл Лилия Димитрова.

Import to Google Calendar

Location

Sofia Event Center, Адрес: бул. Черни връх 100, София, България

Directions

Could not find route!

  • График
  • Лектори
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари
06 юни 14:10
Новите тенденции в потребителските навици след пандемията и в среда на висока инфлация – какво зачеркваме от бюджетите си, какво оставяме и какво ново и непланирано влиза в тях. Нови предизвикателства в управлението на лични финанси и насоки за по-добро планиране на личния бюджет.
06 юни 14:30
Застраховането и личните финанси – ниска застрахователната култура или ниска културата на застрахователите – къде е проблемът? Какво е индивидуално застраховане? Колко средства да отделим за застраховки? Какво да предпазим с тях?
06 юни 14:50
Ролята на различните класове активи в инвестиционния ни портфейл в среда на социално-политически, геополитически и екологични рискове. Как може да се повиши доверието на българите към инвестициите на капиталовите пазари? Нови инвестиционни възможности в среда на скоростно развиващи се технологии и необходимост от зелени иновации.
Ангел Хаджиев

Ангел Хаджиев

Рени Миткова

Рени Миткова

Спасимир Маджаров

Спасимир Маджаров

Филип Михайлов

Филип Михайлов

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Днес stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org