Токенизирай това: Бъдещето на финансовия сектор

Токенизирай това: Бъдещето на финансовия сектор 16 юлиюли 2023 12:10 - 12:20Адрес: бул. Черни връх 100, София, България

Токенизацията или процесът, чрез който активите се преобразуват в токени, които могат да се прехвърлят, съхраняват или записват в блокчейн, позволява прозрачна, добре управлявана финансова система.
Дори в най-тъмните месеци за крипто пазарите, Mastercard намира реално приложение на технологията на децентрализираните данни и си партнира с банки и търговци за токенизирането на различни видове активи.

  • Джордж Маргонис
    Organizer of Токенизирай това: Бъдещето на финансовия сектор

    13-ото издание на едно от най-големите икономически събития в страната – Шумът на парите 2022, се проведе на 7 юни в Sofia Event Center. Форумът беше открит от заместник министър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев. Участваха 40 водещи компании от цялата страна, 50 лектори, от които 40% висши мениджъри, представители на своите фирми. В програмата на форума бяха включени панелите „Банки“, „Устойчиво развитие“, „Лични финанси“, „E-Commerce“и „Имоти “. Участниците в новия панел за форума „Устойчиво развитие“ бяха генералният директор на Филип Морис България Джордж Маргонис; Емрах Сазак, член на Управителния съвет на Алкомет; Радослав Кошков, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово и главният изпълнителен дирек-тор на Фронтекс Интернешънъл Лилия Димитрова.

Import to Google Calendar

Location

Sofia Event Center, Адрес: бул. Черни връх 100, София, България

Directions

Could not find route!

  • График
  • Лектори
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари
06 юни 12:10
Разговор с Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово Токенизацията или процесът, чрез който активите се преобразуват в токени, които могат да се прехвърлят, съхраняват или записват в блокчейн, позволява прозрачна, добре управлявана финансова система. Дори в най-тъмните месеци за крипто пазарите, Mastercard намира реално приложение на технологията на децентрализираните данни и си партнира с банки и търговци за токенизирането на различни видове активи
Ваня Манова

Ваня Манова

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Днес stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org