Как да предотвратим края на "Made in Europe"? Силни и слаби страни на индустриална Европа

Как да предотвратим края на "Made in Europe"? Силни и слаби страни на индустриална Европа 06 юниюни 2023 13:00 - 13:30Адрес: бул. Черни връх 100, София, България

Как трябва да мислят и действат българските лидери, за да създадат свободната от корупция среда, която привлича чуждестранни инвестиции, насърчава иновациите и конкуренцията и дава възможност на своите граждани да просперират.

  • Джордж Маргонис
    Organizer of Как да предотвратим края на "Made in Europe"? Силни и слаби страни на индустриална Европа

    13-ото издание на едно от най-големите икономически събития в страната – Шумът на парите 2022, се проведе на 7 юни в Sofia Event Center. Форумът беше открит от заместник министър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев. Участваха 40 водещи компании от цялата страна, 50 лектори, от които 40% висши мениджъри, представители на своите фирми. В програмата на форума бяха включени панелите „Банки“, „Устойчиво развитие“, „Лични финанси“, „E-Commerce“и „Имоти “. Участниците в новия панел за форума „Устойчиво развитие“ бяха генералният директор на Филип Морис България Джордж Маргонис; Емрах Сазак, член на Управителния съвет на Алкомет; Радослав Кошков, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово и главният изпълнителен дирек-тор на Фронтекс Интернешънъл Лилия Димитрова.

Import to Google Calendar

Location

Sofia Event Center, Адрес: бул. Черни връх 100, София, България

Directions

Could not find route!

  • График
  • Лектори
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари
06 юни 13:00
Икономическата и индустриална позиция на Европа в геополитически план в средата на 2023 г. и посоката за развитие през следващите месеци. Как Европа развива дългогодишната си визия като движещата сила на зелената индустриална революция на фона на конкурентния Закон за намаляване на инфлацията в САЩ. Ако усилията за увеличаване на глобалната конкурентоспособност на Европа са основен приоритет, какви точно биха били печелившите ходове и какво ще е тяхното отражение на по-малки пазари като българския - наблюдения, прозрения и анализ от Матю Карничниг, главен кореспондент за Европа на POLITICO, базиран в Берлин.
Матю Карничниг

Матю Карничниг

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Днес stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org