Новини

ШУМЪТ НА ПАРИТЕ 2023 идва в разгара на нови икономически предизвикателства

Един от най-престижните бизнес форуми в България ще се проведе за 14-и път на 6 юни 2023 г. в Sofia Event Center

Всеки може да управлява кораб в спокойно море, но когато бурята наближи и най-добрите лидери имат нужда от компас, за да вземат правилните решения в правилния момент.

14-ото издание на един от най-престижните бизнес форуми в България – „Шумът на парите“ – идва в разгара на нови глобални и локални икономически и финансови бури, за да даде отговор на най-важните въпроси, свързани с растежа, инфлацията, пазара на труда, банковия и имотния сектор, динамиката на фондовите пазари, предприемаческата среда, както и с отражението на всички тези процеси върху потребителските тенденции и управлението на личните финанси.

Форумът „Шумът на Парите“, организиран от Profit.bg, част от водещата медийна група Ringier AG, ще се проведе на 6 юни 2023 г. в Sofia Event Center, събирайки на едно място главни изпълнителни директори на едни от най-успешните компании у нас, водещи икономисти, финансови експерти и представители на български, европейски и международни институции.

Лидери, анализатори и успели предприемачи на локално и международно ниво ще обсъдят в детайли макроикономиката, правилния курс на страната ни към еврозоната, стратегиите за устойчиво развитие на бизнеса, както и управлението на личните и корпоративните финанси в контекста на глобалните икономически предизвикателства, наред с прогнози за предприемаческия и стартъп климат у нас.

Присъединете се към ШУМЪТ НА ПАРИТЕ 2023, за да уловите пулса на водещите тенденции, идеи и трансформации в икономиката, бизнеса и финансите и за да станете част от най-значимите решения, които се предприемат в отговор на най-големите предизвикателства в следващите години.

Един коментар за “ШУМЪТ НА ПАРИТЕ 2023 идва в разгара на нови икономически предизвикателства

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *